ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ

6970994566

6938083641

Γάλα Γαιδούρας σύγχρονη ανάλυση

Το γάλα της γαϊδούρας έχει την αναζωογόνηση αντίκτυπο σε ολόκληρο τον οργανισμό. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αφαίρεση των προβλημάτων του δέρματος, καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, για την ανάκαμψη και κατά της χρόνιας κόπωσης. Τα συστατικά του είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους αθλητές, οι έγκυες γυναίκες, τα βρέφη και τα άτομα που πάσχουν από άσθμα. Το γάλα της γαϊδούρας αναγεννά τη χλωρίδα του εντέρου. Είναι σαν μητρικό γάλα και είναι εύπεπτο στο ανθρώπινο σώμα.

gala-gaidourasΠαρόλο που περιέχει το μισό λίπος από το αγελαδινό γάλα, περιέχει σημαντική ποσότητα θρεπτικών συστατικών, είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, Β και D12. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες που το καθιστά ένα ιδανικό ποτό για την πρόληψη και την καταπολέμηση του ιού που εμφανίζονται συχνά το χειμώνα, όπως τα κρυολογήματα, βρογχίτιδα, κ.λπ.
Το γάλα της γαϊδούρας μπορεί να πίνεται χωρίς την ανάγκη για παστερίωση, διότι σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, το γάλα της γαϊδούρας δεν περιέχει βακτήρια, είναι πιο λευκά και ελαφρύτερο από το αγελαδινό γάλα και έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λίπος. Το γάλα της γαϊδούρας περιέχει μόνο 0,6 γραμμάρια λίπους ανά 100 g φρέσκου γάλακτος, η οποία είναι πολύ μικρότερη αναλογία σε σχέση με το γάλα της αγελάδας που περιέχει 3,7 g περίπου. Μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το αγελαδινό γάλα είναι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η μέση περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη είναι 1,72 g και χαρακτηρίζεται από ένα μικρό ποσοστό της καζεΐνης.

Το γεγονός ότι το αγελαδινό γάλα είναι τόσο παρόμοια με το ανθρώπινο γάλα είναι πολύ σημαντικό, διότι δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα το οποίο προκαλεί αλλεργίες σε 4% των νεογέννητων.
Το γάλα της γαϊδούρας περιέχει επίσης 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το αγελαδινό, και  δεδομένου ότι έχει βιταμίνες Α, D και Ε και δεδομένου ότι είναι μια πλούσια πηγή ασβεστίου και φωσφόρου μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένα θρεπτικό ορυχείο χρυσού. Το γάλα αυτό περιέχει επίσης ανοσοσφαιρίνη - πρωτεΐνη η οποία δρα ως αντι-σώματα και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ελληνικά Προϊόντα από Γάλα Γαϊδούρας